Pin It

35 και 34 και 42 και 10 και 15, το ζητούμενο δεν είναι το άθροισμα, όοχι!  Πρόκειται για κωδικούς του αστυνομικού ρεπορτάζ.
Μετάφραση : Η 34/χρονη θύμα της 35/χρονης και ένας 40/άρης γόης στη μέση, ο 42/χρονος απατεών γιατρός αλλά και ψευδο-πράκτωρ, η 10/ετής απαχθείσα και ο 15/χρονος τραυματισθείς με μαχαίρι από συμμαθητές του.

Α! είχα ξεχάσει τις φόνισσες του 45/χρονου ταξιτζή, σύζυγος και θυγατέρα, οι ηλικίες τους δεν γνωστοποιήθηκαν ή τέλος πάντων δεν απασχόλησαν το αστυνομικό ρεπορτάζ. Τώρα μόλις έμαθα, Παρασκευή απόγευμα, ότι οι φόνισσες προφυλακίστηκαν. 

Πολύ έγκλημα για ένα μήνα!
Τον πρώτο μήνα της "απελευθέρωσης" από το lockdown του κορωνοϊού, της έναρξης του εξωτερικού τουρισμού, της πρώτης συνόδου κορυφής της ΕΕ με θέμα την τύχη του χρηματοδοτικού πακέτου της Κομισιόν.

Της συμφωνίας με Ιταλία για ΑΟΖ, της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Ισραήλ και του ΥΠΕΞ Δένδια στην Αίγυπτο, δηλαδή τι κουκιά έχουμε στο καλάθι έναντι της πρωτοφανούς επιθετικότητας της Τουρκίας, με ένταση που ψιλοπαραπέμπει στην εισβολή στην Κύπρο το ΄74.

Αραγε να το ρίξαμε τεχνηέντως στην παλαβή ασχολούμενοι πανεθνικώς με την εγκληματολογία;  Παίζει κι αυτό!

Αλλά πάλι τέτοια ομοψυχία;
Στα ΜΜΕ εννοώ, εμείς οι απλοί, ό,τι μας δίνουν τρώμε!
Να παίζει γραμμή;  Παίζει κι αυτό!
Ανεξάντλητες οι πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ αρκεί να τις ταΐζεις!
Μέχρι και καλοκαίρι βγάζουμε έτσι!
Και μετά ... από Αύγουστο χειμώνα δε λέμε; Ε! Τότε βλέπουμε !


google news iconΤο Social-Lib είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε άμεση ενημέρωση και πρόσβαση στην αρθρογραφία: Social-Lib.gr - Google News .

Έγραψαν Πρόσφατα

Κοινωνικός Φιλελευθερισμός

Το Social.lib είναι ένας δικτυακός τόπος συζήτησης και ανάδειξης των καθημερινών οικονομικών, κοινωνικών, πολιτισμικών και πολιτικών ζητημάτων υπό το πρίσμα του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού.